Over ons

Het terugvragen van BTW op zonnepanelen is de afgelopen jaren een stuk makkelijker geworden, des ondanks is het voor mensen die er niet dagelijks in zitten nog een hele klus om het goed in te vullen. Uit dit idee is Administratiekantoor S.A. Janssen ontstaan bij 2 belastingconsultants.

De vraag die wij stelde is hoe we dit gemakkelijker konden maken. Samen met een software leverancier hebben wij BTWSCAN Ontwikkeld een applicatie die helpt bij het bepalen van het juiste advies. Jaarlijks verwerken wij meer dan >1.000 aanvragen dat lijkt een hoop en dat is het ook. gelukkig werken we niet alleen en hebben wij ons proces enorm geautomatiseerd.

Zo hoeft u dus niks te doen en verzorgen wij het gehele proces voor u. Wij controleren uw aanvraag en doen alle communicatie met de belastingdienst. Die het bedrag netjes naar u over maakt.

Verwerking van uw aanvraag

Nadat u uw gegevens heeft ingevoerd en heeft betaald, beginnen wij met het verwerken van uw data. zo controleren wij uw aanvraag en indien nodig belt een van onze medewerkers met uw voor extra informatie. Hierna nemen wij contact op met de belastingdienst dit doen wij digitaal. Wij sturen eerst een aantal verzoeken, hier reageert de belastingdienst vaak binnen 5 werkdagen op. De reactie doen ze aan ons, u hoeft dus niks te doen.  Hierna volgt er nog wat afstemming doorgaans duurt een totale aanvraag tussen de 8 en 12 weken.

Een eerlijke prijs

Omdat wij een eerlijke prijs belangrijk vinden, stemmen wij onze prijs af op de markt. wij vragen dus niet een extreem hoge prijs voor iets dat wij grotendeels kunnen automatiseren. Hierdoor weet u dat u bij ons nooit teveel betaald, wel zo eerlijk.

Call Now Button