FAQ'S

Hier vind u een overzicht van onze meeste gestelde vragen, mocht u vraag er niet tussen staan neemt u dan contact op met onze klantenservice.

Hoe snel betaald de Belastingdienst de BTW?
De aangifte wordt uitgereikt aan de hand van uw factuurdatum. Dit wordt verdeeld per kwartaal, na afloop van het kwartaal doen we de aangifte (of indien achteraf, met terugwerkende kracht op papier), na de aangifte kan het 4-8 weken duren voor ze overgaan tot uitbetaling
Kan ik als particulier de BTW terugvragen?
Ja dit kan, aanschaf van zonnepanelen is een grote investering, daarom heeft de belastingdienst de mogelijkheid om als particulier de btw terug te vragen.
Hoe gaan jullie om met mijn gegevens?
Na uw aanvraag worden uw gegevens automatische verwijderd vanaf onze servers. Hier zal u ook een bevestiging van ontvangen.
Welke poststukken kan ik verwachten van de Belastingdienst?
U kunt aardig wat poststukken verwachten van de belastingdienst, echter omdat wij de aanvraag namens u doen zullen wij deze poststukken ook ontvangen. Hierdoor hoeft u verder niks meer te doen.
Hanteren jullie ook 100% niet goed geld terug.
Jazeker wij zijn overtuigd dat wij u kunnen helpen, we doen dit immers meer dan 50.000 keer per jaar.
Hoe snel verwerken jullie mijn aanvraag?
Wij verwerken uw aanvraag binnen een werkdag.
Hebben jullie ook een Becon nummer?
Wij staan geregisterd onder het volgende becon nummer 660772
Kan ik als installateur ook van jullie gebruik maken.
Zeker kan dat, als u via ons contact formulier uw gegevens achterlaat dan nemen wij binnen 2 werkdagen contact met u op.
Krijg ik de volledige btw terug?
Nee, de Belastingdienst houdt een klein bedrag in afhankelijk van hoeveel zonnepanelen u heeft. Dit gaat in staffels van 1000wp. Dit noemen ze zonnepanelen forfait en die bedraagt 20 euro per staffel. Heeft u 4300wp dan valt u in de 4001-5000 staffel en houdt de Belastingdienst 100 euro in.
Call Now Button